2015 - Vilket otroligt bra år!

2015-12-30 15:41:00
Daily Åsikter/tankar Övrigt  41 kommentarer
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oj mycket. Detta är nog det år jag har provat på nya grejer som mest. Men kan ta upp lite, åkte på språkresa till England (och gjort en massa nytt där!), varit på reunion party, firat midsommar i ett annat land, åkte till USA (och gjort en massa nytt där!), tappade två busskort på samma dag, fikade i ett omklädningsrum, sommarjobbade, tog bort ett födelsemärke, började ta körlektioner på bilskolan, fick en finne på exakt samma ställe som Wilma (o vi båda fick ett ärr på samma ställe efter de!), firade guldbröllop för mormor och morfar.
 
Höll du några av dina nyårslöften?
Inte äta godis, borsta tänderna noggrannare, sova mer
Jag har klarat att inte äta godis på ett år!!! Det är jag faktiskt väldigt stolt över. Även i Brighton när man var så hungrig ibland så man inte visste vart man skulle ta vägen haha, så tog jag inte ens en godisbit. Näää jag är mallig över att jag klarat detta! Även fast folk försökt fresta mig lite hela tiden så har jag inte tagit en enda bit. Dock ska jag ha med mig en godispåse och lite annat på nyår som jag ska äta när klockan slår 00.00 ;)
Sova mer har jag med gjort. När jag fick körtelfeber ändrades mina tider helt, och nu sover jag nästan alltid 8-10 timmar per natt. Innan sov jag 5-6 kanske.
 
 
Dog någon som stod dig nära?
Ja min katt Zimba dog i början av året, var riktigt jobbigt men hon hade levt ett långt liv.
 

Är det något du saknar år 2015 som du vill ha 2016?
Nope!

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?
 
Vad var din största framgång 2015?
Min största framgång detta år är nog att bli mer självständig. Brighton resan reste jag till utan min familj och fick lära mig att handskas med saker själv utan min familj. Lärde väldigt mycket om livet där!
Även att bli ännu mer lycklig. Då så många drömmar har gått i uppfyllelse detta år har jag blivit mer lyckligare. Jag har insett hur mycket resor ger mig, så mycket gäldje. USA var min drömresa och den har jag fått uppleva. Kan inte vara mer än lycklig över det. Samma med England, så mycket lycka.
Att fortsätta stå upp för mig själv och att strunta i vad folk tycker, älskar det om mig själv haha.
Körningen har även varit en framgång, har kommit så långt och är så redo att ta körkort nästa år!
Sist men inte minst, skolan, som mamma och pappa sa haha. Gör alla mina arbeten i tid och kämpar ihjäl mig i skolan haha.
 
Största misstaget?
Att lita på människor som jag inte borde litat på. Som sagt, när det väl gäller så är det inte många som står upp för en.
 
Vilka länder besökte du?
Danmark, England och USA! ALLTSÅ ENGLAND OCH USA? Att jag ens besökt båda dessa detta år? kan inte fatta det, världens bästa resor var de båda!
 
 
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jaa hehe fick ju diagnosen körtelfeber på min födelsedag. Så där några veckor framåt och innan det kände jag inte igen mig själv, vaknade på nätterna och kunde inte andas. Kollade mig i spegeln och mina läppar hade spruckit, var helt vit i halsen, och jag tänkte under dessa veckor "vem är jag just nu, inte mig själv i alla fall".

Bästa köpet?
Justin biljetter! 2 oktober 2017, seeee you there Justin!
Nike Air Max IVO! God I love. Bästa skorna jag någonsin ägt. Även min "It's better in L.A" tröja i USA och mitt vita linne och shorts som jag köpte i Brighton som jag använt mycket, på bilden nedan.
 
^ lånad bild från brandy melville

Vad spenderade du mest pengar på?
Upplevelser, resor och kläder.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaa, mina nära och kära! De resor jag gjorde gjorde mig lyckligare än någonsin. Min pojkvän, mina vänner och min familj och släkt. Alla fester där man skrattat så man haft ont i magen. Alltså det är så mycket som kommer upp i mitt huvud när jag tänker tillbaka på detta år, världens bästa år!!! Alla människor jag träffat och umgåtts med, alla resor jag fått vara med om, alla pussar jag fått av min fina pojkvän, och alla de gånger jag har varit så glad så jag fått ont i käken.
 
 
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2015? Get Ugly-Jason DeruloFollow the Leader-Soca Boys, Purpose-Justin, I lived-OneRepublic, Love Me-The 1975, Renegades-X Ambassadors, Love Yourself-Justin, Flawless-Beyonce, Sure P-De Vet Du, The Only Way Is Up-Martin Garrix, Saturn-Sleeping At Last, Stay-Kygo, Go Big Or Go Home-American Authors, Shut Up And Dance-Walk The Moon, Jag vet inte hur man gör-Ulrik Munther, mååånga!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare! Har aldrig varit så glad som i år.
 
Blev du kär i år?
Är kär, i världens bästa.
 
 
Favoritprogram på TV?
Bonde söker fru och Bron.

Största musikaliska upptäckten?
Hmm, antar att Justin inte räknas då jag lyssnat på han i flera år? Annars har jag lyssnat mycket på The 1975, Beyonce och De Vet Du detta år.
 
Vad fick dig att må bra?
Min mormor och morfar! De resor jag gjorde, min pojkvän, min familj, mina vänner, fester och de fantastiska nya människorna jag träffade. Hade inte stått här jag står idag utan alla dessa människor jag har runt mig.
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Gjorde situationen så bra som möjligt. Då jag hade körtelfeber blev det vila här hemma med min familj och pojkvän. De firade mig och jag hade trots allt en mysig födelsedag, och de minutrarna jag var i skolan hade Ida och Wilma fixat mitt skåp med en massa söta bilder ooo även mindre söta bilder ;) Såå gulligt!
 
Vem saknade du?
Emil då vi först var ifrån varann 3 veckor, sedan 1 vecka, sedan 2 veckor haha. Saknat ihjäl han detta år.
Annars är det ju alla mina Brighton peeps? Alltså saknar er galet!!
 
 
De bästa nya människorna du träffade?
Eveline. Vad hade jag ens gjort utan henne? Hon äger! När jag träffade henne den 16 juni 2015 kändes det som att jag hade känt henne i hela mitt liv. o det vill jag, känna henne i resten av mitt liv. Jag vill att hon och jag trots avståndet, alltid kommer finnas där för varandra och prata varje dag som vi gör nu. Fina Eveline, vad jag är glad över att jag träffade dig!
Även Karl, Fanny och Linn. Alltså dessa fyra? Är inget annat än fantastiska. Jag önskar att de bodde här så ni kunde va med mig och mina vänner att fira in det nya året. För utan er hade inte detta året varit så roligt som det varit! Älskar er, ni är så jäkla fantastiska! och Fanny kommer hit snart, huuur fantastiskt är inte det? min fina vän som alltid finns där för mig, underbar ♡♡♡
 
 
Bästa som hänt detta år?
Åh men det är så mycket. Brighton, USA, alla underbara kvällar/dagar med min pojkvän, alla fester with my crew, alla stunder med mina vänner och familj. Alla de dagar, kvällar, nätter jag skrattat så mycket så jag inte vetat vart jag ska ta vägen. All god mat jag ätit <3 haha gud. Alla de stunder jag bara stått och gapat för min dröm har slagits in. Alla de stunder jag varit lycklig som attan!! Åh vill inte lämna detta år haha!
 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2016?
Gå in med samma inställning som du gjorde inför 2015. Fortsätt att inte bry dig om vad andra tycker och tänker. Var tacksam över livet och lev i nuet. Se dig omkring någon gång varje dag och uppskatta det du har omkring dig. Ta inte någon för givet, och sluta aldrig dröm och tro på det du vill. Ta vara på tiden med de du älskar och lyssna på vad du själv vill och ta dig dit. Vägra låta någon trycka ner dig och våga avsluta kapitel i ditt liv direkt istället för att vänta. Fortsätt vara den Ida du är, för ingen är som du! och kom ihåg, laughing is the best exercise!
 
 
Instagram: Idalindborgphoto

Kommentarer
♥ Jessica Högberg

Underbart!! Finns en liten risk att godiset inte är gott;)

2015-12-30 @ 16:18:06
Blog/URL: http://lchftrollet.blogg.se/
♥ Johanna

kul lista!

2015-12-30 @ 16:24:55
Blog/URL: http://www.jojosmind.blogg.se
♥ Netti Starby

Kul läsning och jättefina bilder! Kram

2015-12-30 @ 16:27:56
Blog/URL: http://nettistarby.blogg.se/
♥ Blondina

Satan så fina bilder gumman :) Gillar den längst ner med katten ;) snygg stil den har hehehe ;) <3

sv; Ja det känns asbra, den är liiiite mer vuxen så att säga plus lite mer stilren och snygg design :) Jag hoppas att du följer mig här iallafall snuttan :) Kram

2015-12-30 @ 16:32:14
Blog/URL: http://daylife.se/blondina
♥ Tuva Björnwall

rolig lista!! :D

2015-12-30 @ 16:37:49
Blog/URL: http://nouw.com/fattagaloppen
♥ Amanda Jona [SPONTAN]

Kul att få läsa, lät som ett underbart år :)

2015-12-30 @ 16:41:57
Blog/URL: http://spontan.blogg.se
♥ Boel

Jätte fint inlägg! Så kul att läsa :D

2015-12-30 @ 16:47:10
Blog/URL: http://musicwithboelish.blogg.se
♥ Amanda Forsman

Rolig lista :)

2015-12-30 @ 17:06:09
Blog/URL: http://amandaforsman.blo.gg
♥ beccyy - en hamsterblogg

Roligt lista, får man låna den? :D

2015-12-30 @ 17:37:52
Blog/URL: http://beccyy.blogg.se
♥ Josefine

Roligt inlägg!

sv: Tack :)

2015-12-30 @ 17:41:51
Blog/URL: http://josefinelofgren.se
♥ MALIN

Fina fina du! Sååå härlig lista! Du verkar verkligen ha haft ett underbart grymt år! Kram

2015-12-30 @ 17:54:04
Blog/URL: http://malinkirstine.se
♥ ebba

så rolig lista :)
svar: tack så jättemycket fina du <3 kram

2015-12-30 @ 17:59:54
Blog/URL: http://nouw.com/ebbafrida
♥ Prietha

Inte ätit godis på 2 år snart ;)

2015-12-30 @ 18:02:25
Blog/URL: http://prietha.se
♥ Elin

Massor av fina bilder! Vilket bra år du har haft! :)

2015-12-30 @ 18:07:55
Blog/URL: http://nouw.com/elinsfoto
♥ Linn Strömberg

Roligt att läsa och underbara bilder! Ska ha någon form av godisförbud det kommande året. Hoppas det går lika bra för mig ;)

2015-12-30 @ 18:12:30
Blog/URL: http://cigarettesncush.blogg.se/
♥ Matilda Johansson

Vad duktig du är som hållt ditt nyårslöfte om att inte äta godis! :)

2015-12-30 @ 18:26:59
Blog/URL: http://www.enmatilda.spotlife.se
♥ Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

Roligt att läsa, verkar varit ett bra år för dig :).

2015-12-30 @ 19:08:00
Blog/URL: http://www.saramadeleine.se
♥ Erika

Håller med dig, 2015 var awesome! :)

2015-12-30 @ 19:11:10
Blog/URL: http://icanpikan.blogg.se
♥ ISA

har du inte ätit godis på ett år!?? goddamn! :O :O

2015-12-30 @ 19:48:41
Blog/URL: http://isabyl.devote.se
♥ linah

gu va härligt att du haft det bra! <3
och sjukt fin du äär:D wow

2015-12-30 @ 20:25:07
Blog/URL: http://nouw.com/linaheve
♥ Lucy

Vilket härligt år du verkar ha haft ändå :D

2015-12-30 @ 21:35:29
Blog/URL: http://nouw.com/shawtygetloose
♥ sommarblom.blogg.se

Fina ögon!

2015-12-30 @ 22:03:57
Blog/URL: http://sommarblom.blogg.se/
♥ Skogsraah ☾

Så härligt! :)

2015-12-30 @ 23:10:54
Blog/URL: http://skogsraah.se
♥ sarah

Tack visst är dom

2015-12-30 @ 23:43:17
Blog/URL: http://www.klarahs.blogg.se
♥ my

Åh vad härligt!

2015-12-30 @ 23:44:35
Blog/URL: http://monkiapa.blogg.se/
♥ sarah

Tack min jul var skiva bra

2015-12-31 @ 00:11:00
Blog/URL: http://www.klarahs.blogg.se
♥ Liborius

Vilket underbart år du har haft! Och hejja dig som lyckats hålla dina nyårslöften!!

2015-12-31 @ 00:30:36
Blog/URL: http://liborius.se
♥ Clara

Vilket härligt år!

2015-12-31 @ 00:53:27
Blog/URL: http://clararingqvist.se
♥ Terese

Vilket roligt inlägg!

sv: Tack så himla mycket!
Kram

2015-12-31 @ 01:59:52
Blog/URL: http://tereseflinth.se
♥ VERONICA - fashionblog

Underbar lista och underbart att läsa!! :) Kramar fina du!

2015-12-31 @ 09:26:36
Blog/URL: http://vveronicas.com/
♥ Flisan

sv: tack så mkt :D

2015-12-31 @ 10:18:27
Blog/URL: http://nouw.com/fbb
♥ Ellen Gräntz

Vad fint att läsa, vilket grymt år du verkar ha haft! :)

2015-12-31 @ 10:29:11
Blog/URL: http://ellengrantz.blogg.se/
♥ JoJo

vilken underbar sammanfattning av ditt år! :D

sv; hihi ja, jag är nöjd med mina julklappar som jag fick! :D

2015-12-31 @ 10:53:09
Blog/URL: http://nouw.com/rockdoll
♥ Jessica Högberg

Önskar dej ett riktigt gott nytt år!!

2015-12-31 @ 11:36:28
Blog/URL: http://lchftrollet.blogg.se/
♥ Ztinas - Motivation att följa dina drömmar

Låter som ett riktigt bra år för dig :)
kram

2015-12-31 @ 12:44:30
Blog/URL: http://ztinas.spotlife.se
♥ N A T H A L I E

Vilken intressant lista, såå fina bilder och du är ju bara såå så vacker! :) kram

2015-12-31 @ 12:50:23
Blog/URL: http://nathalie.vione.se
♥ J

sv:
ja den är rätt så bra!

2015-12-31 @ 12:52:30
Blog/URL: http://wiinkys.blogg.se
♥ Emelie Andersson

Ser ut som ett helt fantastiskt år ju! Jättefina bilder också :) hoppas att du får ett fint avslut på detta året och en bra start på det nya 2016 :) gott nytt år på dig ❤️

2015-12-31 @ 14:13:41
Blog/URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se
♥ Johanna

vilket roligt inlägg att läsa! gott nytt år snygging :)

2015-12-31 @ 14:23:53
Blog/URL: http://jjohannaandersson.blogg.se
♥ MADDISENJ.SE

Gott nytt år fina du!

2015-12-31 @ 14:37:11
Blog/URL: http://maddisenj.se
♥ Julia HW

Kul att läsa!

2016-01-01 @ 21:03:05
Blog/URL: http://juliahw.blogg.se/



♥ Namn

♥ E-mail (ser bara jag)

♥ Din blogg




Follow on Bloglovin
Trackback